Atlastica

Todellisuuteen perustuvaa tietoa

Atlastica on Rovaniemeltä käsin toimiva laserskannauksen asiantuntija. Monipuoliseen palvelutarjontaamme kuuluvat niin laserskannaukset, ilmakuvaukset, 3D-mallinnukset kuin rakennusten ajantasakuvatkin.

Atlastica tallentaa maailman digitaaliseen muotoon

Maisemien ja rakennusten millintarkka mallintaminen on perinteisesti ollut suuritöistä tai mahdotonta. Laserkeilauksen avulla lähes mikä tahansa kohde voidaan tallentaa digitaaliseksi 3D-malliksi. Atlastican palveluista on hyötyä esimerkiksi suunnittelutoimistoille, arkkitehdeille sekä julkiselle sektorille.

  • Skannaus vastaa 5 mm tarkkuudella todellista rakennusta
  • Yleensä mittaustyö pystytään tekemään yhdessä päivässä
  • Mittatarkkojen kuvien avulla vältät ikävät yllätykset projektissa
  • Tarkkuus, nopeus ja helppous tarkoittavat kustannussäästöjä

Yhteistyössä

Laserkeilaus eli 3D-skannaus

Turvallisen laserkeilauksen tuloksena kohteesta rakentuu pistepilvi, kolmiulotteinen malli, joka muodostuu laitteen tallentamista pisteistä eli lasersäteiden osumista. Pistepilven pohjalta kohteesta voi luoda tietokoneella tarkan 3D-mallin helposti ja nopeasti.

Tutustu työnäytteisiin

Olemme vuosien varrella toteuttaneet lukuisia erilaisia projekteja erilaisilla toimialoilla. Markkinoinnista rakennusskannaukseen ja matkailusta kulttuurihistoriallisten kohteiden mallintamiseen, Atlasticalta löytyy sopivat palvelut monenlaiseen tarkoitukseen.

Tutustu

Tutustu palveluihin